Foodora ja Wolt eivät maksa lähettiensä pysäköintipaikkoja

HS kirjoitti 30.7. ruokalähettien autoilusta kävelykaduksi tarkoitetulla Iso Roobertinkadulla.

Ruokalähettifirmat Foodora ja Wolt toimittavat asiakkailleen ruokaa keskustan ravintoloista mutta eivät suostu maksamaan kuljettajiensa parkkilippuja maksullisille parkkipaikoille. Näin yritykset ajavat liian pienillä palkkioilla työskentelevät lähettinsä kokeilemaan onneaan keskustan sakkopaikoilla. Tämä pahentaa osaltaan Iso Roobertinkadun autoiluongelmaa.

Foodora ja Wolt ovat siis osa pysäköintiongelmaa. Sen sijaan, että korjaisi omaa toimintaansa, Wolt yrittää kuitenkin vierittää HS:n jutussa syyn läheteilleen. Myös kaupungin pitäisi Woltin mukaan tarjota väliaikaisia pysäköintipaikkoja Roballe. Veronmaksajien kukkaro siis kelpaa, mutta itse Wolt ei ole valmis maksamaan edes autolähettiensä pysäköintiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *