Solidaarisuutta nepalilaisille kokeille

in English / Facebook

Osoitamme solidaarisuutta poikkeuksellisen huonoista työoloista kärsiville nepalilaisravintoloiden kokeille.

Työehtojen puuttuminen ja oleskeluluvan menettämisen pelko on osa myös monien ruokalähettien arkea, vaikkei näiden kohdalla toimintaan liitykkään nepalilaisravintoloissa esiintyvää ihmiskauppaa ja kiristämistä.

Olemme kuitenkin huolestuneita siitä, että jutussa mainituista ravintoloista useampi on tullut meille läheteille myös töistä tutuiksi joko Foodoran tai Woltin yhteistyöravintolana. Ruuan kotiin tilaaminen näistä nepalilaisista onkin hyvin epäeettistä, kun sekä ravintoloiden että kuljetuspalvelun työolot keräävät osakseen kriitikkiä.

#justice4couriers #solidarityforever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *